nl
EMEA
dd/MM/yyyy
Loading ring icon
Loading icon
Please wait...
De meerderheid van de Optoma projectoren heben een RJ45-netwerkaansluiting, met name de installatiemodellen.

Netwerken

Directe Toegang

Voer, eenmaal aangesloten op uw netwerk, simpelweg het IP-adres van elke projector in de adresbalk van uw webbrowser in en de Optoma webinterface maakt vrijwel elke functie van uw projector bedienbaar in slechts een paar klikken.
Power Aan/Uit
Volume/Mute
Status/Beveiliging
Selecteer Input
Beeldcontroles
On-screen menu
Alle Optoma projectoren ondersteunen zowel statische als dynamische IP-adressen (toegekend via DHCP)

Geavanceerde bewaking

De gratis "Crestron RoomView® Express"-software biedt een op maat configureerbare interface om meerdere projectoren vanaf een PC op afstand te bewaken, te beheren en te bedienen.
Download de "Crestron RoomView®" software op crestron.com/getroomview
Beheer tot op wel 250 projectoren op hetzelfde moment - groepeer projectoren in verschillende categorieën en bedien ze onafhankelijk van elkaar. Bewaak the stroom-, lamp- en foutstatus van alle units direct op een enkel scherm.
Stel automatische emailwaarschuwingen in om het juiste personeel te waarschuwen ingeval van problemen. Geef waarschuwingen op het scherm weer ingeval van nood. Ideaal voor grote installaties in zowel onderwijs- als zakelijke omgevingen.
Verminder bedrijfskosten en energieverbruik door projectoren automatisch AAN en UIT te schakelen op specifieke tijdstippen.

Voor grotere installaties, die een hoger niveau van automatiseren en bedienen met zich meebrengen, biedt "Crestron RoomView Server Edition" een platform op maat met vrijwel geen beperkingen. Alle Optoma projectoren met een RJ45-netwerkaansluiting die “Creston-connected” zijn volledig compatibel met beide edities van Creston RoomView.

Integratie bedieningssysteem

Doordat "Extron's IP Link", "AMX dynamic device discovery" en "PJ-Link" protocollen worden ondersteund, kunnen bijna alle aspecten van uw projector worden bediend over een netwerk, terwijl u de controle houdt, waar u ook bent.
PJ-Link is een standaard set commando's die zijn ontworpen om communicatie-interfaces en protocollen over meerdere fabrikanten te unificeren, waardoor het installeren van zowel nieuwe als vervangende appratuur eenvoudiger wordt.

Extron en AMX-bedieningssystemen gebruiken op tekst gebaseerde commando's om met apparaten in een netwerk te communiceren.

Optoma projectoren gebruiken dezelfde uniforme codeset voor zowel RS232 als bediening via het netwerk om zo de instellingsprocedure te vereenvoudigen en de tijd die nodig is op de werkplek te verminderen.

Als alternatief kunnen gevorderde gebruikers de projectoren controleren en bewaken met behulp van Telnet. Telnet stelt gebruikers in staat om op afstand verbinding te maken met de "command line interface" van hun projector, waardoor het ideaal is voor het oplossen van eventuele problemen.

Netwerk Projectie

Geavanceerde netwerk chip-sets stellen u in staat om uw desktop naar een projector te sturen over het netwerk. Download simpelweg de gratis software van de projector's webinterface en u bent klaar om grafieken, cijfers, beelden ….ja, vrijwel alles te vergelijken.
One-to Many
Zend uw desktop uit over het netwerk naar wel 8 projectoren tegelijkertijd door gebruik te maken van de gratis "Optoma Presenter"-software.
Many-to-One
Presenteer gelijktijdig tot 4 computer desktops op een enkel scherm.
Video met Geluid
Door gebruik te maken van de "Wireless Projection System"-software kan HD-video met geluid over het netwerk gestreamd worden om iedere keer weer spannende en boeiende presentaties te maken.

Recently viewed