nl
EMEA
dd/MM/yyyy
Loading ring icon
Loading icon
Please wait...
Optoma's Eco+-technologie onderstreept onze betrokkenheid bij het ​​verminderen van de impact die we met z'n allen hebben op het milieu. Eco+ is niet alleen beter voor het milieu, maar levert ook aanzienlijke kostenbesparingen op in vergelijking tot projectoren die zijn uitgerust met een standaardlamp.

Eco+

Wat is Eco+?

Eco+-technologie verenigt uitstekende prestaties, een verbeterde lamplevensduur en energiebesparende, eenvoudig te gebruiken functies, die u bovendien zowel tijd als geld besparen.

Eco+ - Dynamic Dimming

Door de lichtbron van de projector dynamisch te dimmen verlaagt de Eco+-technologie het stroomverbruik tot slechts 30%*. Dit heeft ook een positief effect op de levensduur van de lamp - een verbetering tot maar liefst 70% - wat zorgt voor een lagere Total Cost of Ownership en minder onderhoud.

Heldere scèneDonkere scène
~100% stroomverbruik~30% stroomverbruik

Auto Power Off

Het kan voorkomen dat de projector aan staat terwijl hij niet gebruikt wordt. Om u te helpen energie te besparen schakelt de Auto Power Off functie automatisch de projector na een bepaalde periode uit wanneer geen signaal wordt gedetecteerd.

Eco AV Mute

Houd controle over uw presentatie met de Eco AV mute functie. Leid de aandacht van uw publiek af van het scherm door het beeld op zwart te zetten wanneer het niet langer nodig is. Dit vermindert ook meteen het stroomverbruik tot slechts 10%* en verlengt de levensduur van uw lamp.

Eco AV mute offEco AV mute on
100% stroomverbruik10% stroomverbruik

Waarom Eco+ projectoren gebruiken?

Scherper contrast

In combinatie met de DarkChip3™ technologie van Texas Instruments biedt Eco + nog contrastrijkere beelden (tot 100.000:1) voor haarscherpe afbeeldingen en kraakheldere tekst. Pure wittinten en diepe zwarttinten laten beelden tot leven komen en maken tekst gemakkelijker te lezen.

100.000:1 contrast
Lamp Life

Verbeterde lamplevensduur

Wanneer de lamp minder lang op vol vermogen draait, dan kan de intelligente dynamische dimfunctie de levensduur van de lamp verlengen tot 70% ten opzichte van de Bright-modus…

...en wanneer de lamp minder vaak vervangen hoeft te worden, wordt de Total Cost of Ownership lager.

Energiezuinig

Ten opzichte van een traditionele lampgebaseerde projector levert de Eco+-technologie aanzienlijke besparingen op die goed zijn voor zowel uw portemonnee als het milieu.

*De waarden zijn afhankelijk van het model. Bekijk voor meer informatie en details de specificaties van het betreffende model.

Projectoren

Recently viewed